Beautysalon omgeving Den Bosch

Tanden bleken

Bij GOUD bij Millindy kun je terecht voor tanden bleken. Uit ervaring is gebleken dat tanden gemiddeld 6 tot 8 tinten lichter worden. Hierna is het belangrijk om het goed bij te houden en ook vervolgafspraken in te plannen om de tanden op te frissen. 

Je tanden zijn een belangrijk onderdeel van je uitstraling.. Dit vormt ook de reden dat mensen graag met een stralend gebit door het leven willen. Het gebit wordt echter dagelijks geconfronteerd met slechte levensgewoonten, waaronder roken, drinken en ongezond eten. Hierdoor kunnen je tanden snel geel worden. Wanneer je je tanden laat bleken bij GOUD bij Millindy in Den Bosch zul je weer stralend over straat lopen.

De verkleuring van de tanden kan schaamte oproepen bij mensen, hierdoor besluiten steeds meer mensen om hun tanden te laten bleken.  Voorafgaand aan de bleekbehandeling wordt uw gebit grondig gereinigd voor een optimaal resultaat. De behandeling begint met het aanbrengen van de bleekgel. Nadat wij de bleekgel op uw tanden hebben aangebracht, plaatsen wij een plasmalamp om het bleken te starten. De plasmalamp zorgt ervoor dat de bleekgel geactiveerd wordt en zal vervolgens zorgen voor het optimale resultaat.

Tanden bleken

Tanden bleken

Bij GOUD bij Millindy kun je terecht voor het bleken van je tanden. De bleeksessies worden uitgevoerd door bekwame professionals met de nodige papieren.

Tanden opfrissen

Eenmaal je tanden laten bleken is het belangrijk om je tanden goed te blijven poetsen en verzorgen. Wanneer je rookt en/of drinkt zal de gele gloed sneller terug komen. Bij GOUD bij Millindy kun je terecht voor het opfrissen van je tanden, zodat ze er langere tijd wit uitzien. 

Tandkristal

Bij GOUD bij Millindy kun je ook terecht voor een tandkristal op een van je tanden. De tand word met een speciale cleaner schoongemaakt. Met behulp van speciale beugellijm word de kristal op uw tand geplakt. Daarna word de lijm met een blauw licht (tandartsapparatuur) uitgehard. 

Het tandkristal blijft gemiddeld 1 jaar zitten!
Kosten: €15,00 

Tandkristal