Beautysalon omgeving Den Bosch

Behandelingen

Op deze pagina vind je alle schoonheidsbehandelingen die je kunt boeken bij schoonheidsalon GOUD bij Millindy in Den Bosch. Voor vragen verwijzen we je graag naar de contactpagina

Microdermabrasie behandeling

Diamant Microdermabrasie is een snelle techniek die het effect van veroudering, invloeden van interne- en externe factoren en slechte eetgewoonten op de huidconditie corrigeert. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Bij deze vorm van micro-dermabrasie wordt met een diamanten de bovenste lagen van de huid verwijderd. Door het vacuüm zuigen worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties. Een microdermabrasie behandeling wordt gebruik bij Acne, littekens, huidsveroudering, zonneschade en pigmentvlekken.

Anti rimpel behandeling
Acne behandeling

Acne behandeling

Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan vergallen. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen. In onze beautysalon hebben wij een juiste Acne behandeling om acne tegen te gaan!

Hyaluronzuur behandeling

Hyaluronzuur is een natuurlijk vulmiddel dat werkt als een kussentje en zo de huid meer volume geeft. Hyaluronzuur wordt in de huid ingesluist met geavanceerde apparatuur zodat de dit natuurlijke middel zelfs tot in de derde huidlaag kan doordringen. In onze beautysalon in Empel geven we hier graag meer informatie over. 

Hyaluronzuur behandeling
Chemische peeling

Chemische/TCA peeling

Een TCA peeling is een behandeling om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van uw huid te egaliseren. Kleine pigmentvlekjes verdwijnen, poriën worden een stuk kleiner en de huid oogt strakker. De Chemische/TCA peeling adviseren wij bij huidveroudering, zonneschade, acne littekens en grove poriën. Maar ook voor het opfrissen van je huid adviseren wij deze behandeling in onze beautysalon.

Op zoek naar een professionele beautysalon in de omgeving van Den Bosch? Neem dan contact op met GOUD bij Millindy uit Empel!